JA TENIM PROJECTE ESCOLLIT, NOMÉS FALTA QUE T'HI APUNTIS


I el projecte guanyador ha estat:


L’associació 50x20, format per un grup de persones sensibilitzades amb les necessitats i desigualtats que pateixen infants i joves dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona de Barcelona, que aporten un grà de sorra per pal·liar aquestes situacions que afecten el seu accés equitatiu a l'educació i la formació.
La teva ajuda econòmica ens permetrà oferir un acompanyament i oportunitats a persones que ho necessiten dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona. Totes les donacions econòmiques es destinen, en col·laboració amb centres educatius i entitats socioeducatives, a l’acció directa amb les persones.

Manuel Quero, president de la Junta de l’Associació 50x20, ens ha fet arribar aquet vídeo on explica a què destinaran els beneficis recaptats al Sopar Solidari del proper dia 13 de Juny de 2024, encara sou a temps d'apuntar-vos-hi, indicant: Nom, Cognoms i Curs a través de transferència o Bizum (30€ / persona).



El següent vídeo ho han fet les escoles on fan la seva tasca i els donen les gràcies a l'associació per la seva aportació

 



T'ho posem fàcil escaneja aquest QR per apuntar-te al sopar i col·laborar amb aquest projecte solidari:






Comentaris

Entrades populars